1 - شکلات شیری : 
در ترکیب این شکلات، حدود 10 تا 20 درصد کاکائو (کاکائو و کره کاکائو) و بیش از 12 درصد شیر وجود دارد. 

2 - شکلات سفید : 
برای تهیه این شکلات فقط از چربی دانه کاکائو استفاده می‌شود. 

3 - شکلات تیره : 
حاوی مقدار بالایی کاکائو است. درصد شیر در شکلات تیره (ساده) صفر یا به میزان بسیار اندک است (کمتر از 12 درصد).


4 - شکلات بدون شکر : 
این شکلات اصلا طعم و عطر خوبی ندارد و برای خوردن مناسب نیست. حاوی صددرصد کاکائو است و فقط برای پخت انواع شیرینی به کار می‌رود. 

5 - شکلات تلخ : 
در ساخت شکلات تلخ 60 تا 85 درصد کاکائو به‌کار رفته است. علاوه بر این حاوی مقداری کافئین است که در افزایش متابولیسم بدن نقش دارد. همچنین 5 گرم شکلات تلخ، حدود 30 کیلوکالری انرژی به بدن می‌رساند.




مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کسب درآمد با سرمايه اندک حدیث ولایت ولایتمداران 7sun زندگی بدون من مینو گرافیک Matt رده ب - گروه المپیاد دبیرستان علامه حلی تهران تیم تخصصی طراحی